Back to All Events

Gulisäventyret 2018

  • Glaspalatset (start) (map)

Gulisäventyret är Finlands största happening för nya studerande, med närmare 3 000 deltagare i fjol. Studentkåren vid Helsingfors universitet (HUS) ordnar det femte Gulisäventyret för gulnäbbarna och tutorerna vid Helsingfors universitet fredagen den 28 september 2018 kl. 14-04.

Samla ihop ett lag, ta er runt till kontrollerna hos HUS, studentföreningarna, universitetet och våra samarbetspartner och lös uppgifterna, så kan ni vinna fantastiska priser! Evenemanget börjar på Brunnsgården och därifrån tar sig lagen sedan runt till kontrollerna i olika delar av stan, allt från centrum till campus Gumtäkt. Gulisäventyret kulminerar med efterfesten på The Circus med Mikael Gabriel, som släpper sitt nya album i början av juni.

Anmälningstiden för lagen börjar den 5 september 2018 kl. 12 här: http://www.sv.fuksiseikkailu.fi/anmalning/

Biljettförsäljningen till Gulisäventyrets efterfest inleds i början av september. Mer info om efterfesten publiceras under sommaren.

I år har Gulisäventyret för andra gången en officiell mobilapp. Den uppdaterade appen kan laddas ner i Apple- och Play-butikerna i början av september.

Läs mer om Gulisäventyret
 

fuksiseikkailu1.jpg
Earlier Event: September 3
Öppningskarnevalen
Later Event: November 10
HUS150-festivalen