Back to All Events

HUS150-födelsedagspartyt


HYY150 b-day

PARTY LIKE IT’S 1868 – På HUS150-födelsedagspartyt festar vi så det räcker för 150 år!

Hela HUS150-jubileumsåret kulminerar den 24 november med ett unikt Födelsedagsparty på The Circus. En kväll full av glitter, festyra, musik, överraskningar och vänner när vi firar vår studentkår på århundradets oförglömligaste fest. Partyt startar kl. 22 och dansgolvet töms inte förrän på småtimmarna – om ens då, eftersom vi fortsätter med en episk efter-efterfest! Ta med dig kompisarna och säkra era platser på århundradets party, för ett bättre tillfälle får ni vänta på i 50 år till!

PROGRAM

Vi slår klackarna i The Circus-taket med kvällens huvudartist Olavi Uusivirta, en av den finländska rockmusikens klaraste stjärnor!

Också  DJ:arna från We Love Helsinki serverar hittar som håller festfolket igång.

Upplev en egen stund i jubileumsårets rampljus i Födelsedagspartyts karaokerum, där också allsången klingar! Tolka din favoritlåt på scenen eller koppla av och njut av karaokeglädjen i publiken.

Ingen kan påstå att partykvällen inte är elegant, för bakom den skimrande partyupplevelsen står tjusiga Glitternisti! ECO-glittret som används på festen är både vackert och miljövänligt. På festen kan du dessutom skaffa ett unikt gyllene HUS150-jubileumshalarmärke! Det blir inte heller någon brist på slående överraskningseffekter...

För att inte behöva fundera “Vart nu?” när festen är slut kan du föreviga ditt oförlömligaste Födelsedagspartyögonblick med en polaroidkamera och lämna en hälsning till dig själv på följande dags Sillis, där du kan hämta bilden. När partyt är slut betyder det inte att partyt är slut, utan vi förflyttar oss till en magisk, aldrig förr skådad HUS150-efter-efterfest på Gustavus Rex, där alla partygäster är välkomna! Jubileumsveckoslutet är inte över i soluppgången, för vid middagstid den 25 november fortsätter vi med HUS150-sillisen i Gumtäkt.

Klädkod på födelsedagspartyt: var dig själv i en gnistrande födelsedagsdress du orkar dansa i hela natten.

Partyts officiella hashtagg är #hyy150bday

BILJETTER

24.10.-21.11 biljetter 15 €/st.
22.–24.11 biljetter 17 €/st.
biljettpaket 10 st./120 €
combobiljett för Födelsedagsparty + Sillis 25 €/st.

OBS! Priserna inkluderar garderobsavgiften (3 €). Högst 5 paket per förening eller kompisgäng.

Alla biljettyper finns i begränsat antal, så det gäller att vara snabb!

Om du anmält dig till årsfesten behöver du inte köpa en separat biljett till Födelsedagspartyt!

EVENEMANG PRINCIPERNA FÖR HUS FESTVECKOSLUT

På HUS festveckoslutevenemang råder nolltolerans mot alla former av trakasserier, rasism, mobbning och diskriminering. Vi vill att varendaste en deltagare kan delta i festen som sig själv och fira ett roligt veckoslut utan att känna sig otrygg. Genom att anmäla dig till HUS årsfestevenemang binder du dig till att följa HUS evenemangsprinciper och deltar i att skapa bra festfiilis för allihopa.

HUS evenemang principer

  • Bry dig om människorna omkring dig. Bry dig om hur de har det, hur de känner sig och hur dina ord och handlingar påverkar dem.

  • På HUS evenemang råder nolltolerans mot alla former av trakasserier, rasism, mobbning och diskriminering.

  • Respektera andras fysiska och psykiska integritet. Nej betyder nej. Trakassera ingen verbalt, med beröringar eller genom att stirra.

  • Om du bevittnar eller upplever osakligt beteende har du rätt att ingripa eller anmäla händelsen till evenemangets säkerhetskontakperson. Om du vill kan du också kontakta HUS trakasseriombud efter evenemanget.

  • Bidra med ditt agerande till en positiv atmosfär

TILLGÄNGLIGHET

The Circus är tillgänglig med rullstol. Det finns en ramp från ytterdörren och hiss till andra våningen. The Circus har en tillgänglig och könsneutral WC. Mera information och frågor om tillgänglighet ges av vuosijuhla@hyy.fi.

KONTAKTUPPGIFTER

Årsfestmarskalkarna Marika Tuominen och Elina Nieminen

vuosijuhla@hyy.fi

I SAMARBETE MED

Earlier Event: November 24
HUS 150:e årsfest
Later Event: November 25
HUS150 Sillis