Bli en del av jubileumsåret!

Ordna en HUS150 X Förening fest och vin en bastukväll!

HUS150- årsjubileum kulminerar i en oförglömlig årsfestveckoslut 24-25.11 och vi vill uppmuntra alla föreningar att delta alla tiders finaste festveckoslutet. Festen börjar med festsupén på Gamla studenthuset, fortsätter hela natten i The Circus på HUS150 födelsedagsfest och kulminerar på söndag på sillis där festas i avslappnad stämning tillsammans med andra studeranden och med alumner.

Varje medlem och förening av HUS borde ha möjlighet att bli en del av denna stora fest men platser på festsupén är begränsade. Med att ordna en egen HUS150-fest till medlemmar av er förening kan vi alla fira tillsammans vår 150 åriga studentkår över allt i Helsingfors. Festen behöver inte vara full av formalitet utan vara precis sådan fest som ni vill. Passar det best för er att ordna en cocktail-fest, sits eller en avslappnad hängkväll med brädspel? Stilen är fri!

På er fest kan ni följa stream från årsfesten på Gamla Studenthuset och delta också på själva firandet. Såsom på Eurovision visar vi på årsfesten på Gamla studenthuset korta videohälsningar från era föreningars fester. Vi också samlar alla HUS150 X Förening -fester på gemensam karta så vi kan följa tillsammans hur HUS150 syns och hörs runt staden och till varje studerande! Anmäl din förening med på adressen: https://www.lyyti.in/HYY150XOrganisations. Mellan alla deltagaren lottas ut en gratis bastukväll på Sivistys på våren 2019.

Efter HUS150 fortsätter kvällen förstås på HUS150 födelsedagsfest i The Circus. Föreningar kan köpa billigare biljetter till födelsedagsfesten från och med 17.10.

Mer info: vuosijuhla@hyy.fi

X_järjestö_nettisivuille_sv.png
 
 

Vill du uppleva jubileumsåret från första parkett? Gå med i HUS evenemangsutskottet HUMU!

HUS evenemangsutskottet HUMU deltar i idéarbetet och genomförandet av HUS evenemang under ledning av HUS producent och styrelsens kulturansvariga. I HUMU är du också med och ordnar jubileumsårets program, och befinner dig alltså mitt i händelsernas centrum. Vem som helst kan gå med i HUMU när som helst, också specifikt för ett evenemang. Läs mer om HUMU här och gå med i utskottets Facebook-gruppen här.

Mer info:

Ilona Raimas
ilona.raimas (at) helsinki.fi
Ordförande, HUS evenemangsutskottet HUMU

humu.jpg

Bild: Juuso Koivisto / Bonafide Creatives